5. oktober 2001 - ny bok hevder:
En bred reportasje - på tysk
_______________________________________________________________________
Hitler var homo

I morgen kommer boken "Hitlers hemmelighet" (Fest Verlag) av den tyske hitorikeren Lothar Machtan på markedet samtidig i 12 land. Machtan, som er sønn av en tidligere berømt Hitler-biograf, støtter seg på flerfoldige skriftlige dokumenter, som tilsammen gir en nærmest overveldende bevisførsel for at Hitler var homo.
Av Odd Magne Hansen
Det er intet nytt under sol og måne at tyrannen var tiltrukket av menn, men til nå har hans seksuelle legning ikke blitt entydig avslørt.

Boken legger blant annet vekt på et brev fra en soldatkamerat Hitler hadde i 1. verdenskrig, Hans Mend, som skrev at "Hitler lå sammen med Schmidl, sin mannlige hore, om natta."

Og i en forhørsprotokoll til politiet i München heter det: "Jeg tilbrakte natten med ham", undertegnet av Joseph, som da var 22 år gammel.

Det hevdes også i boken at det i Hitlers tjenestepapirer fra militærtiden står at han "til tross for tapperhet overfor fienden på grunn av homoseksuell aktivitet ble utelukket fra forfremmelse til underoffiser."

En del andre brev det siteres fra i boken, er fra menn som forteller at de overnattet sammen med Hitler i 1920-årene.


I all beskjedenhet nevner vi at det var vi som tipset Dagbladet om saken, og benytter herved anledningen til å gratulere med at de som den første norske avisen meldte saken - og det før samtlige tyske aviser!
_____________________________________________________________________

_____________________________________ Goethes hjemmeside _____________________________________

Til toppen

Stor-nyheter i Tyskland
Smånytt fra Tyskland
Tysklands-opplevelser

Bob Dylan-siden
Tyskland-siden

All tekst: ©Brage Forlag

____________________________________________________________________________________________