Ny brutalitet fra Toni Schumacher ______________________
(okt.-96)

Noen husker kanskje den brutale taklingen til Tysklands keeper Toni Schumacher på Frankrikes angriper Battiston i VM-semifinalen 1982. Det endte med et lengre sykehusopphold for den uskyldige Battiston. Den 42-årige Schumacher, nå keeper-trener for Borussia Dortmund, har vært "uheldig" igjen. Det tyske fotballforbundet ila ham i går en bot på 13 000 kroner for å ha albuetaklet en linjedommer i garderoben.
Les Toni Schumachers syn på kampen Tyskland - Finland

Bundesliga-siden
 
Tyskland-siden

Toni Schumacher fikk 240 000 kroner i bot for skattesnyteri ______________________
(1. april 1999)

Lagmannsretten i Achen har ilagt den tidligere landslags- keeperen Toni Schumacher (45) en bot på ca. 240 000 kroner for skatteunndragelse. Schumacher var mistenkt for forsettlig skatteunndragelse på 1,2 millioner kroner, men myndighetene fikk problemer med bevisførselen. Ved å godta boten, slapp Schumacher videre etterforskning og straffefor- følgelse.

Toni Schumacher er nå trener for 2. Bundesligaklubben Fortuna Köln. De ligger i øyeblikket på en 9. plass på tabellen, på plassen foran den mer tradisjonsrike klubben FC Köln, der Morten Olsen spilte fast på laget til etter fylte 39 år! Klubbens trener i øyeblikket er den tidligere Real Madrid- stjernen Bernd Schuster.

Fryd deg over:

Monica Lewinsky

Matthäus som landslagstrener?

Jan Åge Fjørtoft

Norske i Bundesliga

Fotballkulturdebatt

Cold Irons Bound

Bob Dylan

Neil Young

Michael Jackson

B. B. King

James Brown

Hvem var Goethe?

Goethes hjemmeside

Odd Magne Hansens hjemmeside

All tekst: ©Brage Forlag